skip to Main Content

Vleeswaren

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Ambachtelijke vleeswaren

Voor vleeswaren van kwaliteit bent u bij Schep Fresh helemaal op de juiste plek. Wij zijn een veelzijdige en ervaren distributeur van heerlijke vleeswaren. Onze groothandel beschikt over een zeer ruim assortiment van diverse kwaliteitsproducten. Ook vindt u bij ons 2 eigen private labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”.. De producten binnen de merken worden allemaal op ambachtelijke wijze met duurzame ingrediënten bereid. Daarnaast leveren wij als ervaren specialist producten aan tal van bedrijven, zoals slagerijen, supermarkten, speciaalzaken, en exclusieve delicatessenzaken. Benieuwd geworden naar hoe wij kunnen helpen?

Ontdek ons brede aanbod

Schep Fresh is een gerenommeerd distributeur van een ruim aanbod aan vleeswaren. Wij stellen altijd assortimenten op maat samen en verpakken deze naar wens.Schep Fresh staat bekend om zijn goede kwaliteitsproducten. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

 • Oosters braadspek
 • Gerookte biefstuk
 • Gebraden kalfsrollade
 • Slagers boterhamworst
 • Onbijtspek
Vleeswaren

Wij waarborgen kwaliteit

Als u vleeswaren bij ons bestelt, dan stemmen wij deze bestelling geheel af op uw behoeften. Hierbij leveren wij de bestelling dus in het juiste gewicht. Wij behandelen een product altijd volgens strenge normen. Dit gebeurt vanaf de binnenkomst tot en met de aflevering. Hierdoor blijft de voedselveiligheid behouden en waarborgen wij de kwaliteit van uw bestelling. Eventueel verpakken wij uw vleeswaren zuurstofarm. Dankzij deze veiligheidsmaatregel blijven producten de heerlijke smaak behouden.

Kies voor servicegericht

Schep Fresh is een gerenommeerd bedrijf dat veel waarde hecht aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook belangrijk om voor u klaar te staan en u niet te laten wachten. Om deze reden leveren wij een bestelling dan ook altijd erg snel. Wij hanteren zeer korte levertijden. Als u een product bij ons bestelt, dan leveren wij dit dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag al.

Vleeswaren bestellen bij onze groothandel?

Wilt u vleeswaren bestellen bij onze groothandel? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt altijd even met ons bellen voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling of over een product. Wij staan u graag te woord. Onze groothandel is bereikbaar via 030 – 244 82 30 of stuur een mail naar info@schep-fresh.nl. Ook kunt u direct het contactformulier op de website invullen. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Bestel zelf vandaag nog vleeswaren bij ons en ontdek de (h)eerlijke smaak.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.