skip to Main Content

Vleeswaren groothandel

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Uitblinkers met ruim assortiment ambachtelijke vleeswaren

Zoekt u een vleeswaren groothandel met kwaliteits vlees- en vleeswaren? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij vleeswaren groothandel Schep Fresh. Wij zijn een veelzijdig distributeur van vlees en vleeswaren en beschikken over een zeer groot assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer exclusieve patés, salades, buitenlandse specialiteiten en sauzen. Verder leveren wij ook een uitgebreid assortiment gesneden vleeswaren en kaas. Deze producten zijn allemaal zuurstofarm verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Als groothandel leveren wij onze vlees en vleeswaren onder andere aan specialistische cateringbedrijven, landelijke retailorganisaties en de speciaal bedrijven zoals ambachtelijke slagerijen, poeliers, bakkerijen en kaas & delicatessen specialisten in met name Midden-Nederland. Onderstaand leest u meer over vleeswaren groothandel Schep Fresh, ons assortiment exclusieve vlees en vleeswaren en onze andere topkwaliteit versproducten.

Kies ook voor (h)eerlijk vlees

Onze vleeswaren en kaas groothandel biedt u twee eigen merken: ‘De Bourgondiër’ en ‘ ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Producten met dit label moeten aan hoge eisen voldoen. Zo moeten de artikelen ambachtelijk bereid zijn en gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Daarnaast hanteren wij ook strenge normen voor de ingrediënten. Zo mag er naar een bepaald percentage zout gebruikt zijn en mogen de producten geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen bevatten. Smaak staat hierbij voorop. Dit zijn dan ook allemaal producten die proeven zoals ze vroeger ooit bedoeld waren.

Private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’

Onder het private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ voeren wij als vleeswaren groothandel een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Binnen dit private label vindt u uitsluitende ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ is uiteraard exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

Vleeswaren groothandel

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder het private label ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken patés. Deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. U kunt er dus op vertrouwen dat de producten die dit label dragen ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of met slechts een minimaal aandeel E-nummers. Het is ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen totaal uit te bannen. Het private label ‘De Bourgondiër’ is een exclusief assortiment voor u als klant van vleeswaren groothandel Schep Fresh. Het is bovendien een waarborg om ons te onderscheiden met de meest lekkere delicatessen op het gebied van vlees en vleeswaren.

De topkwaliteit van onze exclusieve private labels

Om in aanmerking te komen voor de private labels van onze vleeswaren groothandel moeten onze producten aan de volgende kwaliteitseisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Groothandel met het lekkerste varkensvlees

Wilt u varkensvlees bestellen? Dan ook bent u bij vleeswaren en kaas groothandel Schep Fresh ook op de juiste plek. Bij ons koopt u het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dit is vlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’. In 2012 is dit varkensvlees uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees is het sterke Duroc varken. Deze vrouwelijke dieren zijn gevrijwaard van het gebruik van antibiotica. De varkens krijgen een uitgebalanceerde voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dit is de basis voor het ontstaan van (h)eerlijk culinair varkensvlees.

Vleeswaren groothandel met verschillende afdelingen

Als vleeswaren groothandel hebben we bij Schep Fresh verschillende afdelingen die ons bedrijf tot één geheel maken:

 • De koelcel, waar onze producten worden opgeslagen
 • De klimaatcel, waar wij onze gedroogde artikelen opslaan
 • De droge opslag, waar onze gedroogde kruiden, paneermeel, mixen en verpakkingen worden bewaard
 • De vriescel om producten voor langere tijd op te slaan
 • De werkruimte, waar de bestelling worden klaargemaakt en ingedeeld worden op route
 • De bezorging

De verschillende afdelingen van onze vleeswaren groothandel zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen wij producten zeer snel en frequent leveren. Vaak leveren wij een bestelling nog op dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag.

Bestellen bij onze vleeswaren groothandel? Bel ons

Wilt u graag producten bestellen bij vleeswaren groothandel Schep Fresh? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. via 030 – 244 82 30. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@schep-fresh.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is de vleeswaren groothandel voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.