skip to Main Content

Vleeswaren groothandel

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Zoekt u een vleeswaren groothandel?

Bent u op zoek naar een vleeswaren groothandel? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Schep Fresh. Wij zijn een veelzijdig distributeur en beschikken over een groot assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer exclusieve patés, salades, buitenlandse specialiteiten en sauzen. Verder leveren wij ook een uitgebreid assortiment van gesneden vleeswaren en kaas. Deze producten zijn allemaal zuurstofarm verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Hoe kunnen wij u helpen?

Kies voor (h)eerlijk

Onze vleeswaren en kaas groothandel biedt u twee eigen merken: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Producten met dit label moeten aan hoge eisen voldoen. Zo moeten de artikelen ambachtelijk bereid zijn en gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Daarnaast hanteren wij ook strenge normen voor de ingrediënten. Zo mag er naar een bepaald percentage zout gebruikt zijn en mogen de producten geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen bevatten. Smaak staat hierbij voorop. Dit zijn dan ook allemaal producten die proeven zoals ze vroeger ooit bedoeld waren.

Varkensvlees bestellen?

Wilt u varkensvlees bestellen? Dan ook bent u bij ons vleeswaren en kaas groothandel op de juiste plek. Wij bieden u het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dit is vlees van onze dealer ‘van der HeydeHoeve’. In 2012 werd dit varkensvlees uitgeroepen tot het lekkerste Nederlandse varkensvlees. De basis van dit vlees is het sterke Duroc varken. Deze vrouwelijke dieren zijn gevrijwaard van het gebruik van antibiotica. Er is gebruikgemaakt van een uitgebalanceerde voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Hierdoor is (h)eerlijk culinair varkensvlees ontstaan.

Vleeswaren groothandel

Onze verschillende afdelingen

Wij beschikken over verschillende afdelingen die ons bedrijf tot één geheel maken. Zo bestaat onze vleeswaren en kaas groothandel uit de volgende afdelingen:

  • De koelcel, waar onze producten worden opgeslagen
  • De klimaatcel, waar wij onze gedroogde artikelen opslaan
  • De droge opslag, waar onze gedroogde kruiden, paneermeel, mixen en verpakkingen worden bewaard
  • De vriescel om producten voor langere tijd op te slaan
  • De werkruimte, waar de bestelling worden klaargemaakt en ingedeeld worden op route
  • De bezorging

De verschillende afdelingen zijn zeer goed op elkaar in gespeeld. Hierdoor kunnen wij producten zeer snel en frequent leveren. Vaak leveren wij een bestelling nog op dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag.

Bestellen bij onze vleeswaren groothandel? Bel ons nu!

Wilt u graag producten bestellen bij onze vleeswaren en kaas groothandel? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 030 – 244 82 30 en info@schepvanginkel.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Ontdek ons ruime aanbod en onze goede service snel zelf en bestel producten bij onze vleeswaren groothandel.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.