skip to Main Content

Vleesleverancier horeca

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Dé vleesleverancier voor de horeca

Op zoek naar een vleesleverancier voor de horeca? Dan bent u hier bij Schep Fresh helemaal op de juiste plek. Wij zijn een groothandel met een ruime ervaring en een groot klantenbestand. Zo staan wij bekend als dé vleesleverancier van de horeca. Al jarenlang leveren wij topproducten van kwaliteit aan tal van horecabedrijven. Zo vindt u bij ons twee private labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Om in aanmerking te komen voor dit merk moeten de producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Het lekkerste varkensvlees van Nederland

Als gerenommeerd vleesleverancier aan de detailhandel en horeca staan wij vooral bekend om onze kwaliteitsproducten. Deze zijn erg geliefd vanwege hun goede smaak. Zo bieden wij u onder meer het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dit vlees wordt geleverd door onze leverancier ‘van der Heydenhoeve’. In 2012 werd hun vlees uitgeroepen tot het lekkerste van het land. Daarnaast vindt u bij ons ook twee eigen merken, die exclusief bij ons te verkrijgen zijn. Bij deze labels staat smaak zoals hij bedoeld is voorop. Deze producten bevatten dan ook zo min mogelijk of geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen.

Wij bieden u meer

Wij zijn een zeer veelzijdig distributeur van diverse soorten vleeswaren, kaas en andere producten. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van bestellingen op maat. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan verpakken wij de producten op de juiste manier. Waardoor ze minder snel bederven ze hun smaak behouden. Als vleesleverancier aan cateringbedrijven en de horeca bieden wij u onder meer de volgende producten:

 • Salades
 • Exclusieve patés
 • Patisserie en bake-off producten
 • Buitenlandse specialiteiten
 • Kruiden en sauzen
 • Traiteurartikelen
 • Tapas

Vleesleverancier horeca

Dé vleesleverancier voor de horeca inschakelen?

Wilt u meer weten over de producten die dé vleesleverancier aan de horeca kan leveren? Neem dan nu contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 – 244 82 30 of stuur een mail naar info@schepvanginkel.nl.. Verder kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat graag voor zij klanten klaarstaat. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op een bestelling. Deze leveren wij dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag nog. Als vleesleverancier horeca levert Schep Fresh u dan ook een perfecte service.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.