skip to Main Content

Vleesleverancier horeca

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Kwaliteitsproducten voor horecabedrijven

Zoekt u een vleesleverancier voor de horeca? Schep Fresh is de veelzijdige groothandel voor met kwaliteitsvlees en vleeswaren producten voor horecabedrijven. Wij zijn een groothandel en vleesleverancier voor de horeca met een ruime ervaring en een zeer uitgebreid klantenbestand. Al jarenlang leveren wij topproducten van kwaliteit aan de meest uiteenlopende horecabedrijven die ook graag topkwaliteit aan hun klanten leveren. Zo leveren wij onder meer exclusieve patés, salades, buitenlandse specialiteiten en sauzen. Verder kunt u bij ons terecht een uitgebreid assortiment gesneden vleeswaren en kaas. Deze producten zijn allemaal zuurstofarm verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Onderstaand leest u meer over Schep Fresh, vleesleverancier voor de horeca.

Leverancier van het lekkerste varkensvlees van Nederland

Wilt u varkensvlees bestellen voor uw horecazaak? Dan bent u bij vleesleverancier Schep Fresh voor de horeca zeker aan het het juiste adres. Bij ons bestelt u het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dit varkensvlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’ is in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees is het sterke Duroc varken. Deze vrouwelijke dieren zijn gevrijwaard van het gebruik van antibiotica. De varkens krijgen een uitgebalanceerde voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dit is de basis voor het ontstaan van (h)eerlijk culinair varkensvlees.

Kies ook voor (h)eerlijk vlees

Als vleesleverancier voor de horeca bieden wij u ook twee private labels: ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Om in aanmerking te komen voor dit merk moeten de producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo moeten de artikelen ambachtelijk bereid zijn en gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Ook voor de ingrediënten hanteren wij zeer strenge normen. Er mag bijvoorbeeld maar een bepaald percentage zout gebruikt worden. Bovendien mogen de producten geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen bevatten. Smaak staat bij de private labels voorop. Dit zijn dan ook allemaal producten die smaken zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.

Vleeswaren

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Onder het private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’ voeren wij als vleeswaren leverancier een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Dit private label bestaat uitsluitend uit ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ is uiteraard exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder het private label ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken patés. Deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. U kunt er dus op vertrouwen dat de producten die dit label dragen ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of met slechts een minimaal aandeel E-nummers. Het is ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen totaal uit te bannen. Het private label ‘De Bourgondiër’ is een exclusief assortiment voor u als klant van Schep Fresh. Als vleesleverancier voor de horeca is onderscheiden wij ons hiermee met de meest lekkere delicatessen op het gebied van vlees en vleeswaren.

Kies ook voor de topkwaliteit van onze private labels

Om in aanmerking te komen voor de private labels van onze vleeswaren groothandel moeten onze producten aan de volgende kwaliteitseisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Meer dan vleesleverancier voor de horeca

Naast vleesleverancier voor de horeca, zijn wij ook een veelzijdig distributeur van diverse soorten vleeswaren, kaas en andere producten voor de horeca. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van bestellingen op maat. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan leveren wij u de producten allemaal zuurstofarm verpakt en in verschillende gewichten. Hierdoor blijven ze langer vers en blijft de smaak beter bewaard. Als vleesleverancier voor de horeca bieden wij u onder meer ook de volgende producten:

 • Salades
 • Exclusieve patés
 • Patisserie en bake-off producten
 • Buitenlandse specialiteiten
 • Kruiden en sauzen
 • Traiteur artikelen
 • Tapas
 • Vleeswaren

Wij zijn een servicegericht bedrijf dat graag voor haar klanten klaarstaat. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op een bestelling. Deze leveren wij dezelfde dag, of uiterlijk de volgende dag.

Bestellen bij dé vleesleverancier voor de horeca?

Wilt u graag meer weten over de producten die wij als dé vleesleverancier aan de horeca leveren? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod. Wilt u producten bestellen bij Schep Fresh? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Of stuur ons een e-mail via info@schep-fresh.nl, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is dé vleesleverancier voor de horeca in Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.