skip to Main Content

Vleeshandel

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Vleeshandel met unieke private labels

Zoekt u een veelzijdige en betrouwbare vleeshandel voor uw bedrijf? Schep Fresh is de duurzame vleeshandel en distributeur met topkwaliteit vlees voor onder andere horecazaken, cateringbedrijven, groothandels en de detailhandel. Wij leveren een mooi en veelzijdig assortiment vlees, vleeswaren, kaas, en traiteur artikelen. Ook hebben wij als vleeshandel een assortiment producten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh als private label. Onze private labels ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’ onderscheiden wij ons graag van andere vleeshandels als een innovatieve speler in de voedingssector met bijzondere maatwerk versconcepten voor vele doelgroepen. Wij leveren onze producten aan een zeer groot klantenbestand in met name Midden-Nederland. Onderstaand leest u meer over onze vleeshandel en de andere topkwaliteit versproducten die leveren.

Wij zijn een gerenommeerde vleeshandel. Wij leveren uitsluitend kwaliteits vleesproducten. Wij danken onze goede reputatie aan de wijze waarop wij werken met onze producten. Wij hanteren daarbij onze eigen strenge normen, vanaf binnenkomst van de ingrediënten tot aan de de levering van de producten aan onze klanten. Met zeer strenge controles identificeren en beheersen wij mogelijke risico’s die zich in het bereidingsproces van onze voedingsmiddelen kunnen voordoen. Zo kunnen wij de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten altijd garanderen.

Ruim assortiment (h)eerlijk vlees en ambachtelijke producten

Als veelzijdige vleeshandel beschikken wij over een ruim assortiment aan producten en zijn wij van alle markten thuis in elke branche. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

 • Brabantse metworst
 • Gekookte lamsham
 • Gebraden slagersgehakt
 • Gerookte biefstuk
 • Walnoten cervelaat
 • Vleeswaren

Naast de bovenstaande producten hebben wij ook een uitgebreid assortiment kazen, kruiden en zelfs complete maaltijden.

Vleeswaren

Groothandel vlees met lekkerste varkensvlees van Nederland

Schep Fresh is ook de vleeshandel waar u terecht voor het allerbeste varkensvlees. Het varkensvlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’ werd in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dat moet u proeven! Aan de basis van dit vlees staat het oersterke Duroc ras. De vrouwelijke dieren zijn niet behandeld met antibiotica. Daarnaast krijgen de varkens een uitgebalanceerde voersamenstelling en een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport.

Ambachtelijk en duurzaam bereidde producten

Als gerenommeerde vleeshandel bieden wij u nóg meer kwaliteit met twee exclusieve private labels. Dat zijn ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Producten uit deze labels voldoen aan extra strenge kwaliteitseisen. Ze zijn allemaal op ambachtelijke wijze bereid met duurzame grondstoffen. Ook de ingrediënten voldoen aan zeer strenge eisen van Schep Fresh. Zo is er in deze producten slechts een bepaalde hoeveelheid zout toegestaan. En ook het gebruik van onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen in deze producten staan wij niet toe. Wij stellen deze strenge eisen, omdat de smaak en kwaliteit bij de private labels voorop staat. Alle producten smaken dan ook zoals ze van oorsprong bedoeld zijn.

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’ is een totaalconcept van ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. De producten uit dit private label bestaan uitsluitend uit ambachtelijk en duurzame bereidde producten die uitblinken in hun meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ kunt u exclusief bestellen bij uw vleeshandel Schep Fresh.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder de naam ‘De Bourgondiër’ leveren wij als vleeshandel een totaalconcept van ambachtelijk en exclusief vlees, vleeswaren en ovengebakken patés. Ze worden ontwikkeld en bereid onder de supervisie van Schep Fresh. Daarmee heeft u als klant de garantie dat deze producten ambachtelijk zijn bereid uit uitsluitend duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en met geen of weinig E-nummers. Zo zijn wij het pad ingeslagen om in de nabije toekomst geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen h meer te gebruiken.

Private labels met hoge kwaliteitseisen

Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan de producten uit onze private labels. Dat betekent:

 • De producten zijn ambachtelijke bereid
 • Voor de bereiding worden uitsluitend duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Ons vlees, vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u meer weten over de kwaliteit en levering van onze private labels? Laat het ons dan gerust weten.

Contact opnemen met Schep Fresh

Wilt u graag meer weten over de topkwaliteit producten die wij u als vleeshandel kunnen bieden? Wij vertellen u graag meer over het ons ruime topkwaliteit assortiment. Wilt u een bestelling doen bij Schep Fresh? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Via e-mail info@schep-fresh.nl kunt u ons ook prima bereiken, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Groothandel vlees gezocht? Schep Fresh is dé vleeshandel voor de regio Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.