skip to Main Content

Vleeshandel

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Zoekt u een vleeshandel?

Zoekt u een vleeshandel die vleeswaren levert van kwaliteit? Neem dan contact op met Schep Fresh. Als veelzijdig distributeur beschikken wij over een zeer ruim assortiment van diverse soorten vleeswaren en andere producten. Wij zijn een ervaren specialist en verpakken al onze producten op de juiste manier. Meer weten over onze producten? Neem dan snel een kijkje op onze website voor meer informatie. Laat u hier verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Wij leveren assortimenten op maat

Schep Fresh is een vleeshandel met een zeer groot klantenbestand. Wij leveren producten aan tientallen klanten door heel Nederland. Hierbij kunt u onder meer denken aan horecazaken, cateringbedrijven, groothandels en de detailhandel. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van assortimenten op maat voor onze klanten. Wij weten dan ook hoe we in moeten spelen op uw behoefte. Zo hanteren wij korte levertijden.Als u een bestelling plaatst bij onze vleeshandel dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog wordt geleverd of uiterlijk de dag erna.

Ons ruime assortiment

Als veelzijdige vleeshandel beschikken wij over een ruim assortiment aan producten. Hierbij heeft u de keuze uit twee eigen private labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Deze producten van deze merken zijn ambachtelijk bereid en zijn exclusief bij ons te koop. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Brabantse metworst
  • Gekookte lamsham
  • Gebraden slagersgehakt
  • Gerookte biefstuk
  • Walnoten cervelaat

Vleeshandel

Naast de bovenstaande producten hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan kazen, kruiden en zelfs complete maaltijden.

Kwaliteitsproducten en een hoge service

Wij zijn een vleeshandel die bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en hoge service. Deze goede kwaliteit en service hebben wij vooral te danken aan onze medewerkers. Ons bedrijf bestaat uit diverse afdelingen met teams van echte vakmensen. De afdelingen zijn goed op elkaar ingespeeld en hierdoor kunnen wij onze producten snel leveren aan onze klanten.

Wilt u producten bestellen bij onze vleeshandel? Bel ons vandaag

Als gerenommeerd bedrijf hechten wij veel waarde aan het leveren van een goede service. Wij staan dan ook graag voor onze klanten klaar. Natuurlijk kunt u altijd even met ons bellen of mailen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 030 – 244 82 30 of stuur een mail naar info@schepvanginkel.nl. Verder kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Hoe kan onze vleeshandel u van dienst zijn?

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.