skip to Main Content

Vleesgroothandel

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Op zoek naar een vleesgroothandel?

Zoekt u een goede vleesgroothandel? Dan bent u bij Schep Fresh helemaal op de juiste plek! Wij zijn een veelzijdig distributeur en leveren producten aan tal van bedrijven, zoals horecabedrijven en groothandels, cateringbedrijven. Als gerenommeerde vleesgroothandel beschikken wij over een ruime ervaring in het leveren van producten. Zo hanteren wij korte levertijden om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen? Bent u de volgende?

Ontdek ons brede assortiment

Onze vleesgroothandel is van alle markten thuis en stelt uitgekiende assortimenten samen voor elk marktsegment. Als u producten bij ons bestelt, dan stemmen wij deze bestelling geheel af op uw behoeften. U kunt bij ons terecht voor tal van kwaliteitsproducten, zoals:

  • Dubbele ribrollade
  • Runderlever (on)gelardeerd
  • Gekookte lamsham
  • Gebraden kalkoensgebraad
  • Ambachtelijk katenspek

Vleeswaren groothandel

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Meer weten? Neemt u gerust contact op met ons.

Echte kwaliteitsproducten

Als gerenommeerde vleesgroothandel staan wij bekend om onze kwaliteitsproducten. Deze zijn op een ambachtelijke wijze bereid. Al onze producten worden volgens onze eigen strenge kwaliteitsnormen behandeld. Dit gebeurt vanaf de binnenkomst tot en met de aflevering aan onze klanten. Dankzij onze strenge veiligheidsnormen blijft de kwaliteit van onze producten gewaarborgd. Hierdoor beheersen wij de risico’s on het bereidingsproces en kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Het lekkerste varkensvlees van Nederland

Wist u dat onze vleesgroothandel het lekkerste varkensvlees van Nederland levert? Dit vlees is in 2012 nog uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van ons land. Het wordt geleverd door onze dealer ‘van der Heydenhoeve’. Deze leverancier staat bekend om zijn kwaliteitsproducten van goede smaak. Als u varkensvlees bij ons bestelt, dan weet u dus zeker dat u een goed product in huis haalt.

Nog een vraag? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze vleesgroothandel? Of heeft u nog een andere vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 – 244 82 30 of te mailen naar info@schepvanginkel.nl. Wij zijn een bedrijf dat veel waarde hecht aan het bieden van de juiste service. Ervaar snel zelf de goede service van onze vleesgroothandel!

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.