skip to Main Content

Vleesgroothandel

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Vleesgroothandel met topkwaliteit private labels

Bent u op zoek naar een veelzijdige vleesgroothandel? Schep Fresh is uw duurzame vleesgroothandel met kwaliteits producten voor de horeca, catering en retail. Als veelzijdig distributeur beschikken wij over een zeer ruim aanbod van onder andere vleeswaren, kaas, en traiteur artikelen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Ook kunt u terecht bij onze vleesgroothandel voor producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh. Dit zijn onze private labels ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Wij zijn een onderscheidende en innovatieve vleesgroothandel met specifieke maatwerk verswaren concepten voor vele doelgroepen in de voedingssector met een zeer groot klantenbestand in met name Midden-Nederland. Hieronder vertellen we u meer over vleesgroothandel Schep Fresh, onze exclusieve vlees en vleeswaren en onze andere topkwaliteit versproducten.

Kwaliteits vleesproducten van Schep Fresh

Wij zijn een zeer gerenommeerde vleesgroothandel met een zeer goede naam als het gaat om het leveren van echte kwaliteitsproducten. Wij behandelen al onze producten en goederen volgens onze eigen strenge normen, vanaf binnenkomst tot en met de levering aan onze klanten. Zo blijft de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten te allen tijde behouden. Dankzij onze strenge controles identificeren en beheersen wij mogelijke risico’s die in het bereidingsproces van onze voedingsmiddelen kunnen ontstaan. Op deze manier waarborgen wij de goede kwaliteit van onze producten.

Vleeswaren groothandel

Ontdek ons brede assortiment

Wij zijn als vleesgroothandel van alle markten thuis. Zo stellen wij uitgekiende assortimenten samen voor elk marktsegment. Als u producten bij ons bestelt, dan stemmen wij deze bestelling geheel af op uw behoeften. U kunt bij ons terecht voor tal van topkwaliteit vlees producten, zoals:

 • Dubbele ribrollade
 • Runderlever (on)gelardeerd
 • Gekookte lamsham
 • Gebraden kalkoensgebraad
 • Ambachtelijk katenspek

Vleesgroothandel met lekkerste varkensvlees van Nederland

Wilt u varkensvlees bestellen? Dan bent u bij vleesgroothandel Schep Fresh zeker aan het het juiste adres. Wij leveren u het lekkerste varkensvlees van Nederland. Dit varkensvlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’ is in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees is het sterke Duroc varken. Deze vrouwelijke dieren zijn niet behandeld met antibiotica. De varkens krijgen een uitgebalanceerde voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dit is de basis voor het ontstaan van (h)eerlijk culinair varkensvlees.

Ambachtelijk en duurzaam bereid vlees

Wij zijn er trots op dat wij u als klant van vleesgroothandel `Schep Fresh twee exclusieve private labels mogen bieden: ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Onder deze labels bieden wij u producten die voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Alle artikelen zijn ambachtelijk bereid en gemaakt van duurzame grondstoffen. Ook voor de ingrediënten hanteren wij zeer strenge normen. Zo mag er bijvoorbeeld slechts een bepaald percentage zout worden gebruikt. Ook is het gebruik van onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen in deze producten niet toegestaan. Dat doen we omdat de smaak en kwaliteit bij de private labels voorop staat. Het zijn allemaal producten die die smaken zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Onder het private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’ bieden wij u als vleesgroothandel een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Dit private label bestaat uitsluitend uit ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ is uiteraard exclusief bij ons verkrijgbaar.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder de veelzeggende naam ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van ambachtelijke en exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken patés. Deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. Wij garanderen u hiermee dat de producten die dit label dragen ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of met slechts een minimaal aandeel, E-nummers. Dit sluit aan bij ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen helemaal uit te bannen. Private label ‘De Bourgondiër’ is een exclusief assortiment voor u als klant van vleesgroothandel Schep Fresh.

Strenge kwaliteitseisen van onze private labels

Producten van de private labels van onze vleeswarengroothandel moeten aan de volgende strenge kwaliteitseisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Contact opnemen met vleesgroothandel Schep Fresh

Wilt u graag meer weten over de topkwaliteit producten die wij u als vleesgroothandel leveren? Neem dan contact op met ons. Wij geven u graag meer informatie over ons uitgebreide aanbod en de kwaliteit van onze producten. Wilt u een bestelling doen bij Schep Fresh? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Of stuur ons een e-mail via info@schep-fresh.nl, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is dé vleesgroothandel voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.