skip to Main Content

Vlees groothandel

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Uw vlees groothandel

Op zoek naar een vlees groothandel? Schep Fresh staat voor u klaar. Als veelzijdig distributeur beschikken wij over een zeer ruim aanbod van onder andere vleeswaren, kaas, en traiteurartikelen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Ook kunt u terecht bij onze groothandel voor producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh. Dit zijn de merken “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Om voor deze labels in aanmerking te komen, moet het vlees aan hoge eisen voldoen. Zo moet er met duurzame ingrediënten gewerkt zijn en moeten er zo min mogelijke onnatuurlijke geur- en kleurstoffen gebruikt zijn.

(H)eerlijk vlees

U kunt bij ons terecht voor verschillende vleessoorten. Deze kunnen wij naar wens voor u snijden en verpakken. Wij zijn uw adres voor onder meer:

  • Dubbele Ribrollade
  • Geroosterde bieslookrollade
  • Brunch cervelaat
  • Gebraden kalfsrollade
  • Pekelvlees Jordaan

Voor wie?

Als ervaren vlees, kaas en vleeswaren groothandel beschikken wij over een zeer ruim klantenbestand. Wij zijn dan ook van alle markten thuis. Voor elk marktsegment stellen wij uitgekiende assortimenten samen. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze af op uw behoeften. Dit betekent dus dat wij deze in het juiste gewicht leveren en eventueel zuurstofarm verpakken. Hierdoor blijven de producten de juiste smaak behouden. Wij leveren altijd zeer frequent en hanteren korte levertijden. Een bestelling leveren wij vaak nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag.

Vleeswaren groothandel

Echte kwaliteitsproducten

Wij zijn een gerenommeerde vlees, kaas en vleeswaren groothandel welke bekend staat om echte kwaliteitsproducten. Al onze goederen worden volgens onze eigen strenge normen behandeld, vanaf de binnenkomst tot en met de aflevering aan onze klanten. Hierdoor blijft de voedselveiligheid behouden. Dankzij onze strenge controles identificeren en beheersen wij risico’s die kunnen ontstaan in het bereidingsproces van voedingsmiddelen. Op deze manier waarborgen wij dan ook de kwaliteit van onze producten.

Hulp nodig van onze vlees groothandel?

Wilt u producten bestellen bij onze groothandel? Of heeft u nog vragen over de soorten vlees die u bij ons vindt? Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel direct naar 030 – 244 82 30 of stuur een mail naar info@schepvanginkel.nl.. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Ervaar snel zelf onze goede service en bestel een heerlijk product bij onze vlees groothandel.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.