skip to Main Content

Vlees groothandel

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Kwaliteits vlees groothandel met eigen private label

Zoekt u een veelzijdige vlees groothandel? Schep Fresh is uw duurzame vlees groothandel met kwaliteits producten voor de horeca, catering en retail. Als veelzijdig distributeur beschikken wij over een zeer ruim aanbod van onder andere vleeswaren, kaas, en traiteurartikelen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Ook kunt u terecht bij onze groothandel voor producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh. Dit zijn de merken “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Wij zijn een onderscheidende en innovatieve vlees groothandel met specifieke ‘Tailor Made’ verswaren concepten voor diverse doelgroepen in de voedingssector in met name Midden-Nederland. Onderstaand leest u meer over vlees groothandel Schep Fresh, onze exclusieve vlees en vleeswaren en onze andere topkwaliteit versproducten.

Kwaliteits vleesproducten van Schep Fresh

Schep Fresh is een zeer gerenommeerde vlees, kaas en vleeswaren groothandel die bekend staat om het leveren van echte kwaliteitsproducten. Al onze goederen worden volgens onze eigen strenge normen behandeld, vanaf de binnenkomst tot en met de levering aan onze klanten. Hierdoor blijft de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten behouden. Dankzij onze strenge controles identificeren en beheersen wij risico’s die kunnen ontstaan in het bereidingsproces van onze voedingsmiddelen. Op deze manier waarborgen wij dan ook de kwaliteit van onze producten.

Vlees groothandel met (h)eerlijk vlees

U kunt bij onze vlees groothandel terecht voor verschillende vleessoorten. Deze kunnen wij naar wens voor u snijden en verpakken. Wij zijn uw adres voor onder meer:

 • Dubbele Ribrollade
 • Geroosterde bieslookrollade
 • Brunch cervelaat
 • Gebraden kalfsrollade
 • Pekelvlees Jordaan
Vleeswaren groothandel

Bestellingen op maat

Als ervaren vlees, kaas en vleeswaren groothandel beschikken wij over een zeer ruim klantenbestand. Wij zijn dan ook van alle markten thuis. Voor elk marktsegment stellen wij uitgekiende assortimenten samen. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze af op uw behoeften. Dit betekent dus dat wij deze in het juiste gewicht leveren en eventueel zuurstofarm verpakken. Hierdoor behouden de producten de juiste smaak. Wij leveren altijd zeer frequent en hanteren korte levertijden. Een bestelling leveren wij vaak nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag.

Ambachtelijk en duurzaam bereid vlees

Als vlees groothandel bieden wij u als klant twee exclusieve private labels: ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Dit zijn producten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn deze artikelen ambachtelijk bereid en gemaakt van duurzame grondstoffen. Ook voor de ingrediënten hanteren wij zeer strenge normen. Er mag bijvoorbeeld maar een bepaald percentage zout gebruikt worden. Bovendien mogen de producten geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen bevatten. Smaak staat bij de private labels voorop. Dit zijn dan ook allemaal producten die smaken zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Onder het private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’ voeren wij als vleeswaren leverancier een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Dit private label bestaat uitsluitend uit ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ is uiteraard exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder de veelzeggende naam ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken patés. Deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. U kunt er dus op vertrouwen dat de producten die dit label dragen ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of met slechts een minimaal aandeel E-nummers. Het is ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen totaal uit te bannen. Het private label ‘De Bourgondiër’ is een exclusief assortiment voor u als klant van vlees groothandel Schep Fresh.

Kies ook voor de topkwaliteit van onze private labels

Om in aanmerking te komen voor de private labels van onze vleeswaren groothandel moeten onze producten aan de volgende kwaliteitseisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Contact en bestellen bij vlees groothandel Schep Fresh

Wilt u graag meer weten over de producten die wij als vlees groothandel leveren? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod. Wilt u producten bestellen bij Schep Fresh? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Of stuur ons een e-mail via info@schep-fresh.nl, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is dé vlees groothandel voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.