skip to Main Content

Paté

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Vleeswaren groothandel met topkwaliteit private labels

Zoekt u de lekkerste paté van Nederland? Duurzaam en ambachtelijk bereidde paté bestelt u eenvoudig bij Schep Fresh, groothandel voor de horeca, catering en retail. Wij zijn het adres waar u, naast pate, terecht kunt voor een veelzijdig en ruim aanbod van diverse vleeswaren, kaassoorten en traiteur artikelen. Bij ons staat het leveren van kwaliteit aan onze klanten altijd voorop. Ook kunt u terecht bij onze groothandel terecht voor producten en patés die exclusief verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh. Dit leveren wij onder onze private labels ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Wij onderscheiden ons graag als een innovatieve groothandel in vleeswaren met specifieke maatwerk versconcepten voor vele doelgroepen in de voedingssector. Wij beschikken over een zeer groot klantenbestand in met name Midden-Nederland. Onderstaand informeren wij u verder de lekkerste paté en de andere topkwaliteit versproducten van Schep Fresh.

Kwaliteits paté van Schep Fresh

Wij zijn een zeer gerenommeerde groothandel in vleeswaren en andere vleesproducten, zoals paté. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid assortiment varianten van kalfs-, runder-, varkens- of ganzenleverpaté? Wij zijn er trots op dat onze klanten ons waarderen om onze uitstekende kwaliteit soorten paté. Wij danken deze goede reputatie aan de manier waarop wij onze paté bereiden. Alles wordt behandeld volgens onze eigen strenge normen, vanaf de binnenkomst tot aan de levering bij onze klanten. Zo blijft de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten altijd intact. Met onze strenge controles op ingrediënten en processen identificeren en beheersen wij eventuele risico’s die in het bereidingsproces van onze voedingsmiddelen kunnen optreden. Zo kunnen wij de goede kwaliteit van onze paté waarborgen.

Schep Fresh Pate

Schep Fresh paté en ons ruime assortiment

Wij hebben bij Schep Fresch een uitgebreide keuze aan paté. En als veelzijdig leverancier. van vlees en andere vleesproducten bedienen wij diverse markten met andere topkwaliteit producten. Naast paté kunt u bij ons onder meer terecht voor het bestellen van:

 • Buitenlandse specialiteiten
 • Bake-off en patisserieproducten
 • Diverse sauzen en kruiden
 • Verschillende kaassoorten
 • Complete maaltijden

Uiteraard is dit slechts een zeer kleine greep uit ons assortiment. Voor het complete aanbod paté en andere producten kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Paté van het lekkerste varkensvlees van Nederland

Wilt u paté van varkensvlees bestellen? Dan bent u bij Schep Fresh zeker aan het het juiste adres. Het varkensvlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’ is in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees is het sterke Duroc varken. Deze vrouwelijke dieren zijn niet behandeld met antibiotica. De varkens krijgen een uitgebalanceerde voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dit is de basis voor het ontstaan van (h)eerlijk culinair varkensvlees en paté.

Ambachtelijk en duurzaam bereide producten

Als groothandel in vleeswaren en paté zijn wij er trots op dat wij u als klant van Schep Fresh ook twee exclusieve private labels kunnen bieden: ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Onder deze labels bieden wij u producten die voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Alle producten zijn op ambachtelijke wijze bereid met duurzame grondstoffen. Ook voor de ingrediënten hanteren wij zeer strenge normen. Zo mag bijvoorbeeld slechts een bepaald percentage zout worden gebruikt. Ook het gebruik van onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen in deze producten staan wij niet toe. Wij stellen dergelijke eisen, omdat de smaak en kwaliteit bij onze private labels voorop staat. Deze producten smaken stuk voor stuk zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Onder ‘Schep Fresh Geselecteerd’ bieden wij u een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Dit private label bestaat uitsluitend uit ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ kunt u natuurlijk exclusief bestellen bij uw groothandel in vleeswaren.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder de veelzeggende naam ‘De Bourgondiër’ leveren wij als groothandel in vleeswaren een totaalconcept van ambachtelijke en exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken paté. Deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. U krijgt daarmee de garantie dat de producten onder dit label ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of zo weinig mogelijk, E-nummers. Dit sluit aan bij ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen helemaal uit te bannen.

Hoge kwaliteitseisen van onze private labels

Onze private label producten en paté moeten aan de volgende strenge kwaliteitseisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Kunnen wij u meer vertellen over onze private labels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Paté bestellen bij Schep Fresh

Wilt u graag meer weten over de topkwaliteit paté die wij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod vlees en vleeswaren en de kwaliteit van onze producten. Wilt u paté bestellen bij Schep Fresh? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Via e-mail info@schep-fresh.nl kunt u ons ook prima bereiken, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is dé groothandel in vleeswaren voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.