skip to Main Content

Paté

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Zoekt u naar de lekkerste paté?

Voor de lekkerste paté bent u bij Schep Fresh helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdige groothandel en beschikken over een zeer ruim aanbod. Zo kunt bij ons onder meer terecht voor de beste paté. Bij ons heeft u ook de keuze uit twee private labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Producten die onder deze merken vallen, voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo bevatten ze weinig tot geen kunstmatige geur- en smaakstoffen. Ook dienen ze op ambachtelijke wijze bereid te zijn met duurzame producten. Op de manier blijft de smaak van bijvoorbeeld paté zoals hij ooit bedoeld was.

Wie bij ons terecht kunnen

Wij zijn een ervaren groothandel met een zeer ruim en divers klantenbestand. Wij leveren onze producten aan tientallen verschillende klanten in verschillende marktsegmenten door heel het land. Zo bestaat ons klantenbestand onder andere uit horecazaken en groothandels, maar ook cateringbedrijven en supermarkten. Voor iedere klant stellen wij een bestelling op maat samen. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, doen wij graag die stap extra voor u. Zo houden wij rekening met uw wensen en leveren wij de paté zoals u dat graag wilt. Daarnaast hanteren wij korte levertijden. Plaatst u vandaag nog een bestelling, dan heeft u deze in de meeste gevallen dezelfde of uiterlijk morgen in huis.

Cranberry Paté

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Schep Fresh is een zeer veelzijdige leverancier. Naast dat wij diverse markten bedienen, leveren wij ook een breed assortiment. Naast paté kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Buitenlandse specialiteiten
  • Bake-off en patisserie producten
  • Diverse sauzen en kruiden
  • Verschillende kaassoorten
  • Complete maaltijden

Graag wat meer informatie? Neem contact op!

Wilt u paté bestellen? Of zou u eerst graag wat meer informatie ontvangen? Bel of mail ons dan vandaag nog! Wij zijn bereikbaar via 030 – 244 82 30 en info@schepvanginkel.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Schep Fresh is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten die onderscheidend zijn van smaak. Ontdek het zelf en bestel snel heerlijke paté bij onze groothandel.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.