skip to Main Content

Over Schep Fresh

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

“Schep Fresh is meer dan enkel een leverancier van Verswaren”

Schep Fresh is sinds 1964 actief in de Fresh Food sector en heeft hierin inmiddels een rijke historie opgebouwd. Met Passie voor Smaak en een Bourgondische levensstijl hebben wij een uniek assortiment opgebouwd, om onze doelgroepen de meest smaakvolle producten te kunnen aanbieden en de uiteindelijke consument aan onze klanten te kunnen blijven binden.

Vanuit ons moderne bedrijfspand te Utrecht beschikken wij over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige verswaren, diepvriesspecialiteiten & vers vlees. Bij het assortiment Verswaren valt te denken aan diverse producten van landelijk bekende of voor ons specifiek ontwikkelde ambachtelijke vleeswaren, ovengebakken patés, toast- & maaltijdsalades, bake off & zacht brood specialiteiten Traiteur delicatessen alsmede kruiden & specerijen en binnen – & buitenlandse kaasspecialiteiten.

“Ontzorging tot in detail”

Naast de mogelijkheid tot het aanleveren van sfeervol verkoopondersteunend promotiemateriaal zoals full colour A4 kaarten of posters en het ontwikkelen van prachtige pasklare totaal of deelconcepten aan versproducten, doen wij graag iets extra’s voor onze klanten. Zo verzorgen wij “Tailor made” workshops, begeleiding bij toonbankinrichtingen of het verzorgen van attractieve presentaties en het organiseren van demonstraties of proeverijen. Daarnaast beschikken wij over een prachtig geoutilleerde demonstratieruimte, om indien gewenst medewerkers van onze klanten bekend te maken met versbeleving en hoe op een goede wijze om te gaan met een Versafdeling alsmede hiermee optimale resultaten als totaal omzet, winstgevendheid en omzetaandeel te kunnen realiseren. Ook is het mogelijk om op de locatie van onze klanten één en ander te verzorgen door één van onze Versspecialisten.
Kortom; Schep Fresh is een actieve, innovatieve, meedenkende en bovenal ontzorgende Verspartner.

Onze doelstelling

“Heeft onze klant toekomst, hebben wij als Schep Fresh dit ook”.

Deze slogan is iedere dag weer de drijfveer van ons totale team om vol passie en met een Bourgondische inslag, de bedrijfsactiviteiten uit te voeren en onze klanten blijvend toekomstperspectief aan te bieden met onderscheidende Versconcepten. Tezamen met tal van gerenommeerde ambachtelijke productiebedrijven in binnen – & buitenland, hebben wij inmiddels een groot aantal “Tailor Made” Versconcepten ontwikkeld, specifiek vormgegeven voor onze doelgroepen. Deze exclusief ontwikkelde Versconcepten welke zijn ondergebracht in diverse gedeponeerde private labels als “de Bourgondiër” & “Schep Fresh geselecteerd”, vormen dan ook een waarborg om als onze klant, onderscheidend te kunnen optreden in het marktgebied.

pate met meloen en serrano gespiegeld
Gildeslager Marlet Te Driebergen En Zeist

Schep Fresh is een zeer prettig bedrijf met een fijn team van mensen om mee samen te werken. Naast hun onderscheidende assortiment, is er volop ruimte voor een gedegen verkoopondersteuning en hebben zij een uitermate goede service bij onvoorziene calamiteiten.

Gildeslager Marlet te Driebergen en Zeist
Ben Kamphuis - Slager Ben

Schep Fresh is voor ons een partner die meedenkt, die kijkt naar de markt en zich blijft onderscheiden in nieuwe producten en service voor de moderne slagerij.

Ben Kamphuis
Slager Ben
Gertjan Van Os

Schep Fresh staat altijd voor ons klaar! Dat waarderen we enorm, de flexibiliteit, service gerichtheid is vanzelfsprekend.
Daarnaast komen ze altijd met innovatieve nieuwe producten en denken ze graag met je mee in productontwikkeling en omzet mogelijkheden.
In één woord TOP!

Gertjan van Os
Antoine Catering

Maatwerk in Logistiek

“Logistieke service tot in de koeling”.

Onze service strekt verder dan enkel het leveren van prachtige ambachtelijke versproducten en maatwerk in verkoopondersteuning. Een team van enthousiaste chauffeurs is dagelijks actief om onze klanten “just in time” te kunnen beleveren. Zo zijn deze geïnstrueerd om ter borging van de voedselveiligheid, zich persoonlijk te melden bij onze klanten en met toestemming de producten in de daarvoor geschikte koeling te plaatsen.

Voor het vervoer van onze goederen maken wij gebruik van een in eigen beheer gehouden wagenpark. Deze zijn vanzelfsprekend uitgerust volgens de laatste hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid. Alle auto’s zijn voorzien van gescheiden koel- en diepvriescompartimenten. Onze recent aangeschafte bedrijfsauto’s zijn naast de meest moderne dieselmaatstaven, uitgerust met Solar koeling (koeling op zonne-energie), waarbij wederom het duurzaamheidaspect een belangrijke rol heeft gespeeld tot het maken van deze keuze.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.