skip to Main Content

Groothandel vleeswaren

  • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
  • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
  • PASSIE VOOR SMAAK
  • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Wij zijn uw groothandel voor vleeswaren

Schep Fresh is een gerenommeerde groothandel voor vleeswaren. Als u dus op zoek bent naar een groothandel die heerlijke vleeswaren levert, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij zijn dé specialist in vleesproducten en beschikken over een zeer ruim assortiment van (h)eerlijke kwaliteitsproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor producten die exclusief bij ons verkocht worden. Dit zijn de labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Producten met dit label voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op een ambachtelijke wijze bereid.

Ambachtelijke producten

Onze groothandel in kazen en vleeswaren staat bekend om zijn producten van een ambachtelijke kwaliteit. Deze producten smaken zoals ze ooit in het verleden bedoeld waren. Ons assortiment is zeer ruim. Hierbij kunt u denken aan:

  • Runderrookvlees
  • Dubbele ribrollade
  • Gebraden slagersgehakt
  • Gebraden kalkoen
  • Brabantse metworst
  • Runderlever

Vleeswaren groothandel

Dit is nog maar een greep uit ons brede assortiment. Wilt u hierover meer weten, neemt u dan gerust contact op.

Wij hebben u meer te bieden

Schep Fresh is al jarenlang dé groothandel in kazen en vleeswaren. De afgelopen jaren hebben wij al aan tientallen klanten producten geleverd. Ons ruime klantenbestand is zeer divers. Zo levert onze groothandel vleeswaren aan onder meer producten aan cateringbedrijven, slagerijen, exclusieve delicatessenzaken en supermarkten. Voor al onze klanten stellen wij een uitgekiend assortiment op maat samen. Als u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze altijd af op uw behoeften. Hierbij hanteren wij een korte levertijd. Uw assortiment blijft dus aangevuld en u hoeft uw klanten of gasten geen nee te verkopen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u voor uw bedrijf producten bestellen bij onze groothandel? Of heeft wilt u graag meer weten over onze vleeswaren? U kunt altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 030 – 244 82 30 of stuur een mail naar info@schepvanginkel.nl. Verder kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op deze website. Als klantgericht bedrijf hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij staan dan ook graag voor onze klanten klaar en bieden hen de juiste service. Ontdek zelf onze goede service en bestel snel een van de heerlijke producten bij onze groothandel vleeswaren.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.