skip to Main Content

Groothandel vlees

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Groothandel in vlees met topkwaliteit private labels

Zoekt u een veelzijdige en betrouwbare groothandel in vlees voor uw bedrijf? Schep Fresh is de duurzame vlees groothandel en distributeur met topkwaliteit vlees voor de horeca, catering en retail. Wij hebben voor u een uitgekiend en veelzijdig assortiment vlees, vleeswaren, kaas, en traiteur artikelen. Kwaliteit voor onze klanten staat hierbij voorop. Ook kunt u bij onze groothandel in vlees terecht voor producten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij Schep Fresh. Met onze private labels ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’ onderscheiden wij ons graag van andere vlees groothandels als een innovatieve groothandel in vlees met bijzondere maatwerk versconcepten voor vele doelgroepen in de voedingssector. Wij leveren onze producten aan een zeer groot klantenbestand in met name Midden-Nederland. Onderstaand leest u meer over onze groothandel vlees en onze andere topkwaliteit versproducten.

Topkwaliteit vlees van groothandel Schep Fresh

Wij zijn een gerenommeerde groothandel in vlees. Wij hebben een goed naam hoog te houden als het gaat om het leveren van kwaliteits vleesproducten. Die goede naam danken wij aan de manier waarop wij omgaan met onze producten. Wij behandelen alles volgens onze eigen strenge normen, vanaf de binnenkomst van de ingrediënten tot aan de de levering van de producten aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten altijd intact blijven. Met zeer strenge controles identificeren en beheersen wij mogelijke risico’s die zich in het bereidingsproces van onze voedingsmiddelen kunnen voordoen. En zo waarborgen wij de goede kwaliteit van onze producten.

Vleeswaren

Ruim assortiment heerlijk vlees en ambachtelijke producten

Als veelzijdig groothandel in vlees zijn wij van alle markten thuis in elke branche. Wij stellen uitgekiende assortimenten samen voor elk marktsegment, volledig afgestemd op uw wensen. U kunt bij ons terecht voor tal van topkwaliteit producten, zoals:

 • Vlees
 • Vleeswaren
 • Patés
 • Tapas
 • Traiteur artikelen
 • Kruiden en sauzen

Zoals u ziet, is bovenstaande slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Voor het complete assortiment vlees, vleeswaren en onze overige producten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Groothandel vlees met lekkerste varkensvlees van Nederland

Bij Schep Fresh bent u aan het goede adres voor varkensvlees. Het varkensvlees van onze dealer ‘De Heyde Hoeve’ is in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste varkensvlees van Nederland. Aan de basis van dit vlees staat het oersterke Duroc varkensras. De vrouwelijke dieren zijn niet behandeld met antibiotica. Daarnaast krijgen de varkens een uitgebalanceerde voersamenstelling en een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Wij zijn er trots op dat wij u dit varkensvlees als groothandel in vlees kunnen bieden.

Ambachtelijk en duurzaam bereide producten

Wij bieden u nóg meer kwaliteit: als groothandel in vlees hebben wij voor u als klant twee exclusieve private labels onder namen ‘De Bourgondiër’ en ‘Schep Fresh Geselecteerd’. Producten binnen deze labels voldoen aan extra strenge kwaliteitseisen. Ze worden op ambachtelijke wijze bereid met duurzame grondstoffen. Ook voor de ingrediënten hanteren wij zeer strenge normen. Er is bijvoorbeeld slechts een bepaald hoeveelheid zout toegestaan. En het gebruik van onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen in deze producten staan wij niet toe. Wij stellen deze strenge eisen, omdat de smaak en kwaliteit bij de private labels voorop staat. Alle producten smaken dan ook zoals ze primair bedoeld zijn.

Private label ‘Schep Fresh Geselecteerd’

Onder ‘Schep Fresh Geselecteerd’ bieden wij u een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Dit private label bestaat uitsluitend uit ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh Geselecteerd’ kunt u natuurlijk exclusief bestellen bij uw groothandel in vleeswaren.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder de naam ‘De Bourgondiër’ leveren wij als groothandel in vlees een totaalconcept van ambachtelijke en exclusief vlees, vleeswaren en ovengebakken patés. Deze producten worden ontwikkeld en bereid onder onze supervisie. U heeft zo de garantie dat deze producten ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en met geen of weinig E-nummers. Het is het begin van een proces om in de toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen helemaal uit te bannen.

Private labels met hoge kwaliteitseisen

Producten uit onze private labels producten moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Dat betekent:

 • De producten zijn ambachtelijke bereid
 • Voor de bereiding worden uitsluitend duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Ons vlees, vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u meer weten over de kwaliteit en levering van onze private labels? Laat het ons dan gerust weten.

Contact opnemen met Schep Fresh

Wilt u graag meer weten over de topkwaliteit producten die wij u als groothandel in vlees leveren? Wij vertellen u graag meer over het ruime assortiment van onze groothandel. Vlees en vleesproducten zijn onze passie. Wilt u een bestelling doen bij Schep Fresh? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 030 – 244 82 30. Via e-mail info@schep-fresh.nl kunt u ons ook prima bereiken, of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Groothandel vlees gezocht? Ga dan naar Schep Fresh, dé groothandel in vlees voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.