skip to Main Content

Groothandel in vlees en vleeswaren

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Op zoek naar een groothandel in vlees en vleeswaren?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een groothandel in vlees en vleeswaren? Gaat u dan naar Schep Fresh. Wij zijn dé specialist op het gebied van heerlijke vleeswaren en andere producten van kwaliteit. Als veelzijdige groothandel beschikken wij over een zeer ruim assortiment van smakelijke ambachtelijke producten. Zo kunt u bij ons terecht voor vlees en vleeswaren, maar ook voor diverse kazen en zelfs complete maaltijden. Ook bieden wij u onze eigen private labels: “De Bourgondiër” en “Schep Fresh Geselecteerd”. Deze producten staan bekend om hun ambachtelijke bereidingswijze en bevatten zo min mogelijk onnatuurlijke kleur- en geurstoffen. Waarbij kunnen wij u helpen?

Een veelzijdige groothandel

Schep Fresh is een zeer veelzijdige groothandel in vlees. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit klanten die werkzaam zijn in diverse branches. Wij leveren onder meer vlees en vleeswaren aan:

 • Cateringbedrijven
 • Groothandels
 • Horecabedrijven
 • Speciaalzaken
 • Slagerijen
 • Supermarkten
 • Exclusieve delicatessenzaken

Vleeswaren groothandel

Kortom; wij zijn van vele markten thuis! Wij stellen uitgekiende assortimenten van diverse soorten vlees samen voor elk marktsegment.

Afgestemd op de behoeften van de klant

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze helemaal af op uw behoeften. Als servicegerichte groothandel in vlees, buitenlandse specialiteiten en vleeswaren gaan wij altijd zeer klantgericht te werk. U hoeft bij ons dan ook nooit lang te wachten op een levering. Vaak leveren wij een bestelling nog dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Dit betekent dat u uw klanten of gasten nooit teleur hoeft te stellen.

Echte kwaliteitsproducten

Als gerenommeerde groothandel in kwaliteitsproducten behandelen wij onze producten volgens strenge HACCP-veiligheidsnormen (Hazard Analysis Critical Control Points). Dit gebeurt vanaf de binnenkomst tot en met de aflevering. Hierdoor beheersen wij de risico’s die kunnen ontstaan in het bereidingsproces van voedingsmiddelen. Dankzij onze strenge veiligheidsnormen behouden wij de kwaliteit van onze producten.

Nog vragen? Bel nu!

Wil u graag meer weten over onze vleeswaren? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? U kunt natuurlijk altijd een contact met ons opnemen voor meer informatie over ons aanbod en onze werkwijze. Ons bedrijf is bereikbaar via 030 – 244 82 30 en info@schepvanginkel.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Als klantgericht bedrijf werken wij zeer servicegericht. Zo stellen wij een bestelling altijd op maat samen en leveren wij enkel kwaliteitsproducten die op een ambachtelijke wijze zijn bereid. Kom er snel achter en plaats vandaag nog een bestelling bij onze groothandel in vlees en vleeswaren.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.








Back To Top
Offerte aanvragen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.