skip to Main Content

Groothandel in vlees en vleeswaren

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Ruim assortiment ambachtelijke vleeswaren

Zoekt u een groothandel in kwaliteits vlees- en vleeswaren? Schep Fresh is uw veelzijdige groothandel voor catering, retail, slagerijen en delicatessenzaken. Wij zijn dé specialist op het gebied van topkwaliteit heerlijke vlees en vleeswaren en andere producten. Zo kunt u bij ons terecht voor heerlijk vers vlees en vleeswaren. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod, van gebraden runderrollade tot aan walnoten cervelaat. Wij zijn een onderscheidende en innovatieve groothandel met specifieke ‘Tailor Made’ verswaren concepten voor diverse doelgroepen in de voedingssector. Zo leveren wij onze vlees en vleeswaren onder andere aan specialistische cateringbedrijven, landelijke retailorganisaties en de speciaal bedrijven zoals ambachtelijke slagerijen, poeliers, bakkerijen en kaas & delicatessen specialisten in met name Midden-Nederland. Onderstaand leest u meer over groothandel Schep Fresh, onze exclusieve vlees en vleeswaren en onze andere topkwaliteit versproducten. 

Exclusief assortiment vlees en vleeswaren

Voor een smakelijk buffet, diner of lekkere hapjes op een feest of evenement waarbij u de gasten graag heerlijk vlees of vleeswaren voorzet, bent u natuurlijk aan het juiste adres bij groothandel in vlees en vleeswaren Schep Fresh. Wij hebben een zeer ruim aanbod heerlijk vlees en vleeswaren voor elke gelegenheid. Wij kunnen u uitstekend adviseren welk exclusieve vleeswaren assortiment of welk stukje vlees het beste past bij uw feest of bijeenkomst. Wij stellen uitgekiende assortimenten van diverse soorten vlees samen voor elk marktsegment. En dat is nog niet alles. U kunt ook kennismaken met onze eigen exclusieve private labels: ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ en ‘De Bourgondiër’. Deze labels omvatten onze speciale producten met zeer exclusieve vleessoorten, vleeswaren en andere  ambachtelijke en duurzame producten die gegarandeerd goed in smaak vallen. Hieronder leest u er meer over.

Groothandel in vlees en vleeswaren

Private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’

Als groothandel in vlees en vleeswaren hebben we bij Schep Fresh een aantal exclusieve private labels. Wij zijn trots op het feit dat wij zulke mooie kwaliteit vlees, vleeswaren en andere mooie producten mogen leveren aan onze klanten. Onder het private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ voeren wij een totaalconcept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Binnen dit private label vindt u uitsluitende ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in de meest optimale smaakbeleving. ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ is uiteraard exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder het private label ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke exclusieve vlees en vleeswaren en ovengebakken patés. Al deze producten worden onder onze supervisie ontwikkeld en gefabriceerd. U kunt er dus op vertrouwen dat de producten die dit label dragen ambachtelijk zijn bereid uit duurzame grondstoffen, met een gereduceerd zoutpercentage en zonder, of met slechts een minimaal aandeel E-nummers. Het is ons doel om in de nabije toekomst alle niet-natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen totaal uit te bannen. Het private label “De Bourgondiër” is een exclusief assortiment voor u als klant van groothandel Schep Fresh. Het is bovendien een waarborg om onderscheidend te kunnen zijn met de meest lekkere delicatessen op het gebied van vlees en vleeswaren.

De topkwaliteit van onze exclusieve private labels

Om in aanmerking te komen voor onze private labels moeten de producten aan onder andere de volgende eisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Waarom kiezen voor exclusieve vleeswaren van Schep Fresh?

Voor slagerijen, groothandels en delicatessenzaken zijn wij de betrouwbare partner in onderscheidende Versconcepten. Zij kiezen voor Schep Fresh om de volgende redenen:

 • Wij zijn innovatief & duurzaam in versproducten
 • Onze conceptmatige marketingaanpak
 • Wij hebben passie voor smaak
 • Wij voeren exclusieve onderscheidende private labels

Allerbeste varkensvlees van Nederland

Schep Fresh is een gerenommeerde groothandel in vlees en vleeswaren. Zo leveren wij u vleeswaren van een hoogwaardige kwaliteit. Ons varkensvlees wordt geleverd door ‘De Heyde Hoeve’. Dit vlees wordt gemaakt van het allerbeste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees wordt gevormd door het sterke, vrouwelijke Duroc varken. Dit dier is niet gevoed met antibiotica en is voorzien van een uitgekiende voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dat dit varken op een diervriendelijke wijze behandeld is, proeft u direct terug in onze exclusieve producten.

Afgestemd op de behoeften van de klant

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, dan stemmen wij deze helemaal af op uw wensen. Als servicegerichte groothandel in vlees, buitenlandse specialiteiten en vleeswaren gaan wij altijd zeer klantgericht te werk. U hoeft bij ons dan ook nooit lang te wachten op een levering. Vaak leveren wij een bestelling nog dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Dit betekent dat u uw klanten of gasten nooit teleur hoeft te stellen.

Echte kwaliteitsproducten

Als gerenommeerde groothandel in kwaliteitsproducten vlees en vleeswaren behandelen wij onze producten volgens strenge HACCP-veiligheidsnormen (Hazard Analysis Critical Control Points). Dit gebeurt vanaf de binnenkomst tot en met de aflevering. Hierdoor beheersen wij de risico’s die kunnen ontstaan in het bereidingsproces van voedingsmiddelen. Dankzij onze strenge veiligheidsnormen behouden wij de kwaliteit van onze producten.

Contact opnemen met Schep Fresh

Wilt u meer weten over onze groothandel in vlees en vleeswaren of onze exclusieve producten? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen via 030 – 244 82 30. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@schep-fresh.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Schep Fresh is de groothandel in vlees en vleeswaren voor Midden-Nederland.

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.