skip to Main Content

Exclusieve vleeswaren

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Topkwaliteit vleeswaren voor slagerijen en groothandels

Voor exclusieve kwaliteit vleeswaren gaat u naar Schep Fresh. Wij leveren topkwaliteit exclusieve vleeswaren en andere topkwaliteit vleesproducten. Bij ons kunt u kiezen uit een zeer ruim aanbod aan exclusieve vleeswaren: van gebraden runderrollade tot aan walnoten cervelaat. Schep Fresh is een actieve, onderscheidende en innovatieve groothandel met specifieke ‘Tailor Made’ verswaren concepten voor diverse doelgroepen in de voedingssector. Tot deze doelgroepen behoren onder andere specialistische cateringbedrijven, landelijke retailorganisaties en de speciaal bedrijven zoals ambachtelijke slagerijen, poeliers, bakkerijen en kaas & delicatessen specialisten in met name Midden Nederland. Onderstaand leest u meer over Schep Fresh, onze exclusieve vleeswaren en onze andere topkwaliteit versproducten. 

Onze exclusieve vleeswaren

Voor exclusieve vleeswaren voor een feest of een ander evenement bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Schep Fresh. Ons assortiment exclusieve vleeswaren is zeer groot. Op basis van die ruime keuze kunnen wij u uitstekend adviseren welke exclusieve vleeswaren assortiment het beste past bij uw feest of bijeenkomst. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook twee exclusieve private labels: ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ en ‘De Bourgondiër’. Deze labels omvatten onze speciale producten met zeer exclusieve vleeswaren en andere  ambachtelijke en duurzame producten. Hieronder leest u er meer over.

Vleeswaren

Private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’

Bij Schep Fresh hebben wij een aantal private labels. En daar zijn wij zeer trots op. Onder het private label ‘Schep Fresh’ Geselecteerd’ voeren wij een totaal concept ambachtelijke toast salades, traiteur sauzen, bake off & zacht brood. Binnen dit private label vindt u louter ambachtelijke en duurzame producten die uitblinken in een optimale smaakbeleving. Ook dit assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

Private label ‘De Bourgondiër’

Onder het private label ‘De Bourgondiër’ leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke exclusieve vleeswaren en ovengebakken patés. De producten worden op ons verzoek en met onze visie ontwikkeld en gefabriceerd. Producten die dit label dragen zijn ambachtelijk bereid uit duurzame grondstoffen met een gereduceerd zoutpercentage en geen of een minimaal aandeel E-nummers. Niet natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen willen wij indien mogelijk totaal uitbannen. Het private label “De Bourgondiër” is exclusief voor u als Schep Fresh cliënt en een waarborg om onderscheidend te kunnen zijn met de meest lekkere delicatessen en exclusieve vleeswaren in uw marktgebied.

Kwaliteitseisen van onze private labels

Om in aanmerking te komen voor onze private labels moeten de producten aan onder andere de volgende eisen voldoen:

 • De producten worden op ambachtelijke wijze bereid
 • Voor de bereiding van onze producten worden duurzame grondstoffen gebruikt
 • Onze producten hebben een gereduceerd percentage zout en bevatten weinig tot geen E-nummers
 • Onze exclusieve vleeswaren en andere producten smaken zoals ze oorspronkelijk ontstaan zijn

Wilt u graag meer weten over onze private labels? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Waarom kiezen voor exclusieve vleeswaren van Schep Fresh

Voor slagerijen, groothandels en delicatessenzaken zijn wij de betrouwbare partner in onderscheidende Versconcepten. Zij kiezen voor Schep Fresh om de volgende redenen:

 • Wij zijn innovatief & duurzaam in versproducten
 • Onze conceptmatige marketingaanpak
 • Wij hebben passie voor smaak
 • Wij voeren exclusieve onderscheidende private labels

Allerbeste varkensvlees van Nederland

Schep Fresh is een gerenommeerde vleeswaren groothandel. Zo leveren wij u vleeswaren van een hoogwaardige kwaliteit. Ons varkensvlees wordt geleverd door ‘De Heyde Hoeve’. Dit vlees wordt gemaakt van het allerbeste varkensvlees van Nederland. De basis van dit vlees wordt gevormd door het sterke, vrouwelijke Duroc varken. Dit dier is niet gevoed met antibiotica en is voorzien van een uitgekiende voersamenstelling, een milieu- en diervriendelijke huisvesting en transport. Dat dit varken op een diervriendelijke wijze behandeld is, proeft u direct terug in onze exclusieve producten.

Duurzame logistieke service tot in de koeling

Onze service strekt verder dan het leveren van prachtige exclusieve vleeswaren. Wij staan ook garant voor een duurzame logistieke service tot bij u in de koeling. Onze vakbekwame chauffeurs bezorgen onze producten altijd ‘just in time’. Daarnaast zijn zij geïnstrueerd om de voedselveiligheid te borgen. Dat doen zij door zich persoonlijk te melden bij onze klanten en met toestemming de producten in de daarvoor geschikte koeling te plaatsen. Voor het vervoer van onze exclusieve vleeswaren hebben wij een in eigen beheer gehouden wagenpark. Onze wagens zijn vanzelfsprekend uitgerust volgens de laatste hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid. Zij zijn daarom voorzien van gescheiden koel- en diepvriescompartimenten, verder voldoen ze aan de meest moderne dieselmaatstaven en zijn ze uitgerust met koeling op zonne-energie.

Contact opnemen met Schep Fresh

Wilt u meer weten over onze exclusieve producten? Of zou graag wat meer informatie willen ontvangen over onze exclusieve vleeswaren? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen via 030 – 244 82 30. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@schep-fresh.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Welke exclusieve vleeswaren gaat u bestellen bij Schep Fresh?

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.