skip to Main Content

Assortiment

 • INNOVATIEF & DUURZAAM IN VERS
 • CONCEPTMATIGE MARKETINGAANPAK
 • PASSIE VOOR SMAAK
 • EXCLUSIEVE ONDERSCHEIDENDE PRIVATE LABELS

Ons assortiment is samengesteld vanuit passie voor lekker eten en een Bourgondische levenswijze. Ook speelt het duurzaamheidsaspect en het streven naar gezonde voeding een belangrijke rol binnen onze assortimentssamenstelling.

De Bourgondiër

Onder het private label “De Bourgondiër” leveren wij een totaalconcept van puur ambachtelijke vleeswaren en ovengebakken patés. De producten worden op ons verzoek en met onze visie ontwikkeld en gefabriceerd. Producten die dit label dragen, zijn ambachtelijk bereid uit duurzame grondstoffen met een gereduceerd zoutpercentage en geen of een minimaal aandeel E-nummers. De niet natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen bannen wij indien mogelijk totaal uit. Het private label “De Bourgondiër” is exclusief voor u als Schep Fresh cliënt en een waarborg om onderscheidend te kunnen zijn met de meest lekkere delicatessen in uw marktgebied.

De-Bourgondier

Schep Fresh geselecteerd

Het private label “Schep Fresh Geselecteerd” bestaat uit een totaalconcept ambachtelijke toastsalades, traiteursauzen, bake off & zacht brood. Criteria voor deze selectie zijn identiek aan het “De Bourgondiër” private label. Dit wil zeggen dat binnen dit private label louter ambachtelijke en duurzame producten te vinden zijn die uitblinken in een optimale smaakbeleving. Ook dit assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Schep Fresh.

American Flavour BBQ sauzen

Homemade for Schep Fresh. Voor de Ambachtelijk Slager welke onderscheidend in de markt wil zijn met het BBQ concept.
Wij als Schep Fresh presenteren met trots ons speciaal ontwikkeld concept van uiterst smaakvolle BBQ sauzen. Dit complete concept is samengesteld uit met zorg geselecteerde smaakvariaties, voor de meest culinaire BBQ Masters.

Het American Flavour BBQ sauzen concept staat voor;

 • Onderscheidend in de markt en enkel te verkrijgen bij u als Schep Fresh afnemer.
 • De unieke robuuste glazen fles is een echte Eye Catcher en wordt met een natuurlijke kurk afgesloten, om het ambachtelijk karakter extra te benadrukken.
 • Op het sfeervolle etiket wordt duidelijk aangegeven, waarvoor de specifieke saus te gebruiken is.

American-flavor

Vleeswaren groothandel

informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, ons assortiment of de manier waarop u kunt
bestellen? Vraag via onderstaand formulier informatie aan.
  Back To Top
  Offerte aanvragen

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.